PlanKami Menyediakan Peluang Pendapatan Yang Lebih Hebat Untuk Anda.

Dengan menyertai SlimberryXtreme Team, maka anda akan berpeluang menjana dua pendapatan serentak iaitu :
Pendapatan Harian - Anda berpeluang menjana pendapatan berterusan dalam gandaan RM100 serta-merta, mulai hari ini juga, iaitu melalui program Penjanaan Modal oleh SlimberryXtreme Team.
Pendapatan Mingguan - Anda bakal memperolehi pendapatan mingguan melalui penyertaan anda dalam WELA Slimberry. Bayaran bonus adalah dalam US Dollar dan dibuat melalui Kad Debit WELA yang akan dihantarkan kepada anda. Anda boleh gunakan kad ini bagi mengeluarkan wang tunai dari mana-mana mesin ATM di seluruh dunia yang memaparkan logo MasterCard.

Rahsia Pendapatan Berganda
Pelan Penjanaan Modal oleh SlimberryXtreme Team.
Bagi membantu setiap member menyertai, serta bergerak aktif dalam program utama iaitu MLM WELA Slimberry maka setiap member perlulah memiliki kesemua Tools sebagaimana yang telah dijelaskan sebelum ini, dengan bayaran hanya RM100 sekali seumur hidup. Bayaran ini sepatutnya dibayar kepada pihak pengurusan SlimberryXtreme Team kerana mereka telah membelanjakan wang  yang begitu banyak bagi menyediakan kesemua Tools / kemudahan ini. Namun pihak pengurusan SlimberryXtreme Team telah bermurah hati dengan memberikan bayaran ini secara terus (Direct Payment) kepada sesiapa sahaja yang telah berjaya membuat penajaan  (Menggunakan kaedah 'Reverse 2-Up Infinity System'). Bayaran Direct Payment ini adalah sebagai penghargaan kepada mereka yang telah berjaya membuat penajaan dan seterusnya membantu bagi mengembangkan bilangan penyertaan dalam SlimberryXtreme Team. Inilah peluang sebenar untuk anda bagi menjana modal dan seterusnya membantu anda untuk bergerak aktif dalam program utama MLM WELA Slimberry. Tugas anda hanyalah untuk mengaktifkan akaun peserta berkenaan sebaik sahaja anda menerima bayaran RM100 daripada mereka. Pengaktifan ini adalah bagi membolehkan mereka memiliki kesemua Tools / kemudahan yang telah disediakan. Anda boleh aktifkan akaun penyertaan mereka dengan 2 kaedah iaitu :

Kaedah Laman Web - Login masuk ke akaun anda dan klik butang pengaktifkan bagi akaun peserta berkenaan.
Kaedah SMS - Hantarkan 'Formated SMS' ke 36660 dengan hanya menggunakan handphone anda. Sistem secara automatik akan aktifkan akaun penyertaan peserta berkenaan dan turut akan menghantar email serta sms bagi memaklumkan tentang pengaktifan akaun peserta berkenaan. Melalui kaedah ini anda bebas bekerja dari mana sahaja, malah tanpa perlu langsung menggunakan komputer.
Melalui 'Program Penjanaan Modal' ini, yang merupakan sistem Aliran Wang Tunai terhebat yang berasaskan sistem innovasi '2-Up Referral Tracking System', anda mampu mengumpul modal disamping turut dapat memperbaiki kewangan anda dengan begitu drastik dan lumayan. Inilah Revolusi konsep dan rekabentuk innovasi yang menjana pendapatan berterusan hingga infiniti. Jika antara tercari-cari sistem yang mudah dan unik serta terbukti amat berkesan dalam menjana modal bagi menyertai perniagaan MLM, maka anda telahpun menjumpainya. Program ini berasaskan sistem yang cukup mudah, serta akan menggandakan network dan pendapatan anda dengan lebih pantas. Setiap penyertaan akan melayakkan setiap member mendapat 100% keuntungan. Struktur progresif aliran wang tunai yang diterapkan dalam sistem ini, akan menjana wang tunai dengan pantas dan akan benar-benar merubah hidup anda. Kos penyertaan yang munasabah dan berpatutan sebagaimana yang dicari-cari oleh kebanyakkan orang, serta yang benar-benar akan dapat memperbaiki situasi kewangan anda dengan lebih pantas. Sistem ini amat mudah dan merupakan satu revolusi yang amat hebat. Baiklah, mari kita lihat bagaimana Program Penjanaan Modal dalam SlimberryXtreme Team berfungsi :Bayangkan ini - [ Pendapatan Tunai ] - Anda mendapat satu penajaan baru (maka, anda perolehi RM100), dan orang yang baru anda taja berkenaan akan memberikan 2 penajaan  yang diperolehinya kepada anda (anda mendapat  2 x RM100 = RM200). Bayangkan pula, 2 orang berkenaan pula akan memberikan 2 penajaan yang mereka perolehi kepada anda, 2 x 2 = 4 (anda mendapat  4 x RM100 = RM400). Bayangkan pula  4 orang berkenaan pula akan memberikan 2 penajaan yang mereka perolehi kepada anda, 4 x 2 = 8 (anda mendapat  8 x RM100 = RM800). Dalam contoh ringkas ini, setakat ini sahaja, anda telahpun memperolehi 15 bayaran penajaan = RM1,500.  Kesemua pendapatan ini anda perolehi melalui hanya 1 penajaan yang anda perolehi sendiri. Bayangkan bila proses penajaan ini berterusan menjadi 16, 32, 64, 128, dan seterusnya. Kesemua mereka ini akan memasukkan wang tunai berkenaan terus ke akaun bank anda tanpa melalui pihak Admin.

Bayangkan juga jika anda pula mendapat lebih dari satu penajaan yang anda perolehi sendiri, maka tentulah proses ini menjadi berganda-ganda dengan begitu pantas. Maka pendapatan anda juga akan bertambah besar dengan lebih hebat lagi . . .

Rahsia sebenar 2Up-Infinity adalah ianya akan menggandakan pendapatan anda secara automatik, iaitu daripada 1 menjadi 2, kemudian menjadi 4, seterusnya menjadi 8, 16, 32, 64, 128, dan seterusnya (hingga infinity).
Tentunya anda sudah nampak kehebatan program ini. Pendapatan anda akan meningkat dan menjadi berganda-ganda secara automatik. Dan proses ini akan berulang-ulang bagi setiap penyertaan baru yang anda perolehi!
PERHATIAN : Proses Pass-Up penajaan hanyalah dalam program Penjanaan Modal sahaja. Semua tajaan akan tetap diletakkan dibawah penaja asal apabila menyertai program utama iaitu MLM WELA Slimberry.

CONTOH PENYERTAAN 'POWERLINE'

Menariknya Plan Penjanaan Modal ini ialah, walaupun dengan hanya satu penajaan sahaja, maka anda sudahpun balik modal, malah setiap peserta tajaan anda atau tajaan yang anda perolehi melalui proses pass-up, masing-masing akan pass-up 2 penajaan yang mereka perolehi kepada anda. Dan proses ini akan berterusan hingga infiniti. Manakala bayaran pula akan dibayar terus kepada anda tanpa melalui pihak ADMIN. Proses pass-up bayaran 2 penajaan yang diperolehi kepada up-line, adalah sebagai penghargaan kepada mereka kerana memperkenalkan program ini kepada setiap downline masing-masing. Proses pass-up 2 bayaran ini dilakukan oleh sistem secara automatik.
Dua penyertaan yang di pass-up kepada upline dipilih secara rawak oleh sistem mulai penyertaan kedua dan ke atas.  Ingat, anda hanya pass-up 2 penyertaan sekali sahaja seumur hidup, selepas itu berpuluh-puluh atau beratus-ratus malah mungkin beribu-ribu orang pula akan pass-up 2 penyertaan yang mereka perolehi kepada anda. Jadi jangan kisahkan sangat 2 penyertaan yang anda terpaksa lepaskan kepada upline anda dalam program penjanaan modal ini kerana mereka ini tetap akan menjadi downline anda apabila mereka menyertai program utama MLM WELA Slimberry. Anda hanya bantu seorang up-line sahaja dalam program penjanaan modal ini, tetapi hasilnya, beratus-ratus atau beribu-ribu pula yang akan membantu anda. Inilah konsep saling bantu-membantu, yang menjadi nadi kekuatan dan kehebatan program ini. Kami percaya anda tentunya tak nak setakat balik modal sahaja, jadi sponsorlah seramai mungkin bagi menjana pendapatan Terbesar dan Terhebat!. Berikut contoh jika anda memperolehi lima orang tajaan yang masing-masing pass-up 2 penajaan kepada anda :Proses 2Up-Infinity ini akan  terus berkembang dimana bilangan bayaran yang anda perolehi daripada 5 orang asalnya, maka akan bertambah lagi 10, kemudiannya 20, 40, 80, 120 dan seterusnya hingga infinity. Pendapatan anda juga akan turut berkembang daripada RM500 pada asalnya, kemudian akan bertambah lagi RM1,000 kemudiannya RM2,000... RM4,000...RM8,000...  RM16,000... dan seterusnya.


Berikut Contoh Pendapatan Yang Terhasil Jika Setiap Orang Berjaya Menaja 2 Orang (Tidak Termasuk 2 Orang Yang Di Pass-Up Kepada Penaja/Upline Masing-masing)

 
MINGGU
 
AHLI
 
"INCOME"
(RM)
JUMLAH AHLI
 
BULANAN
(RM)
1
2
200
2

 
2
4
400
6

 
3
8
800
14

 
4
16
1,600
30
3,000
5
32
3,200
62

 
6
64
6,400
126

 
7
128
12,800
254

 
8
256
25,600
510
51,000
9
512
51,200
1,022

 
10
1024
102,400
2,046

 
11
2048
204,800
4,094

 
12
4096
409,600
8,190
819,000Maka bagi memperolehi pendapatan yang cukup hebat dengan lebih pantas, tajalah seramai mungkin dengan secepat mungkin.


Sebaik sahaja anda memperolehi pendapatan minima RM200 dalam Plan Penjanaan Modal, maka anda diwajibkan menyertai segera program utama iaitu WELA Slimberry. (Anda juga boleh menyertai terus WELA Slimberry sebaik sahaja menyertai SlimberryXtreme Team).
Semua tajaan anda dalam Pelan Penjanaan Modal akan menyertai dan menjadi downline anda dalam program utama WELA Slimberry. Sebaik sahaja anda menyertai program utama ini, maka anda telahpun mempunyai sekurang-kurang 2 orang bakal downline.


Team Cycle Bonus

Team Cycle Bonus


3. Pendapatan Terbitan - Membolehkan anda seolah-olah berada dibanyak tempat pada satu-satu untuk menjana pendapatan.
3.1 Matching Bonuses - 25% daripada pendapatan rakan bisnes yang ditaja sendiri oleh anda.


Matching Bonus

Ranking WELA Slimberry

Dapatkan kedudukan anda di WELA Slimberry sebaik sahaja anda menyertai kami dalam SlimberryXtreme Team. Pastikan kedudukan anda dengan segera untuk menjana keuntungan yang lumayan bersama WELA Slimberry.

3.2 Global Bonus Pools -  2% daripada jumlah jualan WELA seluruh dunia akan dibahagikan kepada 4, iaitu 5% bagi setiap yang berikut; Gold Pool, Platinum Pool, Double Pool dan Crown Pool. Mana-mana ahli yang berada pada Rank yang berkenaan akan dibayar Global Bonus Pool berdasarkan Rank masing-masing.


 
Baca semua info yang tertera dilaman web tersebut dan buat keputusan segera atau orang lain yang ambil dahulu..!
 Jika ada sebarang pertanyaan, boleh call/sms Azam Shahidan (team leader Utara) di talian 013-2202252